Platform Futureproof

Ondernemend Houten heeft een initiatief ingediend onder de naam: Futureproof (http://www.dfhouten.nl/index.php/initiatieven/2018/10-project/136-futureproof)

Doel van dit initiatief is om duurzaam ondernemen in Houten te versterken en het bereik te vergroten. Het initiatief betreft de realisatie van een platform voor duurzaam ondernemen in Houten als onderdeel van een platform voor de Kromme Rijnstreek.

Het innovatieve aan het platform Futureproof is het gebruik van social media (inschrijven gaat via LinkedIn) en website (futureproof.community) .

Het platform is gebaseerd op het ‘Futureproof’ platform van MVO Nederland. Onderdelen van de realisatie zijn: het inrichten van het platform met (Houtense) content en het opzetten van een organisatie voor het beheer. Het platform zal een belangrijke stimulerende en verbindende rol gaan vervullen bij de implementatie van Duurzaam Ondernemen projecten in zowel Houten als de regio Kromme Rijnstreek.

Het publiek - dus ook jij als mede-DO!Challenge-deelnemer - kan stemmen op dit initiatief voor De Groene Keuze 2018 op dfhouten.nl/index.php/uw-keuze/keuze-2018 (http://dfhouten.nl/index.php/uw-keuze/keuze-2018)

De uitreiking van De Groene Keuze 2018 is a.s. zaterdag 17 november
College de Heemlanden
De Slinger 48
Van 14.30 tot 18.00 uur

Iedereen welkom!

platform_futureproof_v2 platform_futureproof_v2
GK met winnaar1500x800 GK met winnaar1500x800